aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ποιος Μανιάτης;», λένε στον ΑΠΟΕΛ

«Ποιος Μανιάτης;», λένε στον ΑΠΟΕΛ

«Τον Γιάννη Μανιάτη έχει βάλει στο μάτι ο ΑΠΟΕΛ, με τον Έλληνα μέσο να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας να τον εντάξει στο δυναμικό της», έγραψαν χθες στην Ελλάδα.

Η «Live Sport», σημείωσε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και τους έχει ενημερώσει ότι πρώτα θα ψάξει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και στη συνέχεια, αν δεν μπορέσει να βρει κάτι, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους πρωταθλητές Κύπρου.

Στο φινάλε υπογραμμίζεται ότι εάν ο 30χρονος μέσος τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ, τότε η κυπριακή ομάδα θα κινηθεί για τον εξάμηνο δανεισμό του, με οψιόν αγοράς. Είδηση που δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΑΠΟΕΛ, με τους παράγοντες να δηλώνουν άγνοια.

Μάλιστα, παραπέμπουν στο πλήθος των καλοκαιρινών δημοσιευμάτων που έφεραν πολλούς παίκτες της ομάδας τους να βρίσκονται στο μετεγγραφικό στόχαστρων συλλόγων στην Ελλάδα (Εφραίμ, Αρτυματά, Σωτηρίου, Καρλάο κ.ά.), αλλά πρόταση δεν ήλθε ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ