aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιός είναι αυτός ο Λάτσι;

Ποιός είναι αυτός ο Λάτσι;

Όπως σημειώσαμε και νωρίτερα, τα διαδικαστικά έχουν απομείνει ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κιαζίμ Λάτσι από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε πιο κάτω ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο συμφώνησαν οι πρωταθλητές, όπως τον… παρουσίασε η ιστοσελίδα sportit.gr τον Ιανουάριο του 2015:

“Όταν ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του αποψινού αγώνα-ρεβάνς με τον Τύρναβο για το Κύπελλο στο «Γ.Καραϊσκάκης» αρκετοί έμειναν με την απορία. Βλέπετε, στο φινάλε της λίστας των ονομάτων της αποστολής έλεγε: Γιάννης Λάτσι. Λάτσι…who?

Ποιός είναι αυτός ο Λάτσι; Για τους μη (στα θέματα Ακαδημίας) μυημένους ήταν ένα ερωτηματικό. Πώς και γιατί ο Πορτογάλος επέλεξε να τον βάλει στην αποστολή; Γιατί αυτόν συγκεκριμένα;

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε για τον 19χρονο (γεννηθείς στις 19/1/1996) ποδοσφαιριστή είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Βλέπετε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που στη σύντομη (μη επαγγελματική) καριέρα του έχει παίξει ως μπακ, στόπερ, 6άρι, 8άρι και εσχάτως 10άρι!!!

Ο αλβανικής καταγωγής (σ.σ.: ήρθε στη χώρα μας όταν ήταν 2 ετών) Γιάννης άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στη σχολή του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα. Έπειτα μετακόμισε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει παίξει σε όλες τις ομάδες. Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε επαγγελματίας ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Αλβανίας.

Φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν γι’ αυτό και ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, τον βάζει συνεχώς και πειραματίζεται ποδοσφαιρικά μαζί του. Όπως προαναφέραμε, φέτος παίζει και 10άρι με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στο Youth League, το Champions League των μικρών, ο Γιάννης είχε 4 γκολ και 1 ασίστ στα ματς με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε.

Αξίζει λοιπόν να έχει κανείς στραμμένη την προσοχή του στον 19χρονο Λάτσι. Φαίνεται πολύ πιθανό πως κάτι καλό… γεννιέται”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ