aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιος ανακάλυψε τον Τάαμαρι και πότε σκοπεύει να τον πωλήσει ο ΑΠΟΕΛ

Ποιος ανακάλυψε τον Τάαμαρι και πότε σκοπεύει να τον πωλήσει ο ΑΠΟΕΛ

Ξεκάθαρος ως προς το ότι δεν πωλείται στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο ο Μούσα Αλ-Τάαμαρι ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας μετά το τέλος της συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου από τους γαλαζοκίτρινους.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών  τόνισε ότι πρόθεση του ΑΠΟΕΛ είναι να πωλήσει τον Ιορδανό μετά το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής περιόδου του με τους γαλαζοκίτρινους, δηλαδή το καλοκαίρι του 2020, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στο τέλος της τρέχουσας περιόδου εάν έρθει συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψε πρόταση για Νατέλ ο Πετρίδης

«Θέλω να σας παρακαλέσω για όλα όσα γράφουν περί Τάαμαρι και 70 εκατομμυρίων. Σας παρακαλώ προτού βάζετε δημοσιεύματα άλλων χωρών να επικοινωνείτε με τον Νεκτάριο. Μακάρι να έρθει η ώρα, αλλά αυτή τη στιγμή χωνέψετε το, δεν πωλείται ο Τάαμαρι αυτή τη στιγμή. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Να είμαστε λίγο προσγειωμένοι στην Κύπρο αγωνίζεται».

Διαβάστε επίσης: Ο Κετσπάγια, ο Ράουφμαν και ο… Τάαμαρι

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε και πως ανακάλυψε ο ΑΠΟΕΛ τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι: «Προτάθηκε στον Τόζα Σάμπουριτς και τον παρακολούθησαν μαζί με τον πρώην σκάουτερ τον κ. Βας. Μας έπεισαν ότι είναι μία αξιόλογη περίπτωση και στείλαμε τον προπονητή μας (σ.σ. Μπρούνο Μπαλταζάρ) να τον παρακολουθήσει επί της ευκαιρίας του αγώνα της Εθνικής Κύπρου στην Ιορδανία. «Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης ο Αλ-Τάαμαρι. Έχει ένα ποσοστό μεταπώλησης 10% η προηγούμενη του ομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε από κοινού ακαδημία με την προηγούμενη ομάδα του Αλ-Τάαμαρι, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία», κατέληξε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ