aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιοι είναι αυτοί που «τρέλαναν» τα μηχανήματα για το ΑΠΟΕΛ - Άχνα;

Ποιοι είναι αυτοί που «τρέλαναν» τα μηχανήματα για το ΑΠΟΕΛ – Άχνα;

Φάκελος για έντονη και ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Άχνας. Αυτοί που προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τον συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ, τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού στοιχημάτιζαν ότι η ομάδα του Εθνικού Άχνας θα έχανε τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και πως, στον αγώνα θα σημειώνονταν συνολικά, τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Όπως είναι γνωστό ο ΑΠΟΕΛ νίκησε τον αγώνα με 2-0. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Εθνικός Άχνας έχασε σωρεία ευκαιριών και στο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Εδώ είναι όλο το ζουμί. Ποιοι είναι αυτοί που στο ημίχρονο ενός αγώνα που ήταν –τουλάχιστον- ισοζυγισμένος ως προς τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες, στοιχημάτιζαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ «ότι η Άχνα θα έχανε με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και ότι θα σημειώνονταν συνολικά, τουλάχιστον τέσσερα τέρματα»;

Πώς να μην «τρελαθούν» τα μηχανήματα της Sportradar που κατέγραψαν σωρηδόν ύποπτα στοιχήματα; Η εταιρεία – συνεργάτης της ΟΥΕΦΑ κατέγραψε την προσπάθεια χειραγώγησης του αγώνα, ασχέτως αν στο τέλος ήταν αποτυχημένη.

Κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στον φάκελο «η προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, ήταν τελικά αποτυχημένη, όμως, αυτό δεν μας καθιστά λιγότερο ανήσυχους, από τη στιγμή που η στοιχηματική δραστηριότητα, ακόμη και όταν το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-0, συνέχισε να είναι ιδιαίτερη έντονη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ