aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠοινή σοκ στη Μαλίν των Ντε Καμάργκο και Κολοβού για τα στημένα στο Βέλγιο!

Ποινή σοκ στη Μαλίν των Ντε Καμάργκο και Κολοβού για τα στημένα στο Βέλγιο!

Η κάτοχος του κυπέλλου Βελγίου Μαλίν, νυν ομάδα του πρώην επιθετικού του ΑΠΟΕΛ Ίγκορ ντε Καμάργκο και του Δημήτρη Κολοβού της Ομόνοιας, καταδικάστηκε σε υποβιβασμό για την εμπλοκή της σε σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών στο Βέλγιο.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο πέλεκυς πέφτει βαρύς για την Μαλίν, η οποία ενεπλάκη σε σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Vtm Niews, ο βελγικός σύλλογος υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία, έπειτα από απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου.

Συν τοις άλλοις η Μαλίν χάνει το κύπελλο που κατέκτησε φέτος, δεν θα αγωνιστεί στο Europa League της επόμενης σεζόν (στην θέση της η Γάνδη), ενώ θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν από το -12. Την θέση της στην μεγάλη κατηγορία θα πάρει η Μπέερσοτ, ενώ απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες η Μπέβερεν, που αθωώθηκε οριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ