aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πλησιάζει» στον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ! (vids)

«Πλησιάζει» στον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ! (vids)

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και το όνομα αυτού Γουίλιαμ ντε Αμορίμ. Όπως αποκάλυψε το goal.com.cy, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει εγκρίνει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, με την όλη διαδικασία να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, συγκεντρώνοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να υλοποιηθεί η προσθήκη του. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Ελλαδίτης κόουτς καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχε απασχολήσει μετεγγραφικά κατά το πρόσφατο παρελθόν και δη όταν εργαζόταν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Θέλει ΑΠΟΕΛ ο Γουίλιαμ

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης και λίγο πιο πίσω από τον στράικερ, ανήκει στη Στεάουα Βουκουρεστίου μέχρι τον Ιούνιο του 2021, οπότε εάν επιτευχθεί η συμφωνία, θα κατηφορίσει στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» με τη μορφή δανεισμού. Ο Γουίλιαμ, αρνήθηκε προσφάτως να παραχωρηθεί σε ομάδα του Κατάρ αντί του ποσού των 400.000 ευρώ, γιατί επιθυμεί να έρθει στον ΑΠΟΕΛ.

«Παίζει» του Γουίλιαμ ντε Aμορίμ για Κύπρο

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, σημειώνοντας ότι μετά τον Αντόνιο Γιάκολις, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. «Ο Ντε Αμορίμ έχει δεχθεί μία πρόταση από το Κατάρ αξίας 400.000 ευρώ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από ομάδα στην Κύπρο, με τη μορφή όμως δανεισμού. Θα παίξει το Σάββατο κόντρα στην Άστρα, γιατί τον έχουμε ανάγκη και μετά θα τον παραχωρήσουμε», είχε δηλώσει, εννοώντας προφανώς τον ΑΠΟΕΛ.

Πώς δικαιολογείται, τώρα, η εν λόγω μετεγγραφική κίνηση των πρωταθλητών μας;  Παρόλο που χρειαζόταν ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται, σίγουρα δεν μπορεί να είναι άσχετη με την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του Βάντερ Βιέιρα μετά τους αγώνες με τη Σλάβια καθώς το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο Ντε Αμορίμ αγωνιζόμενος κατά την περσινή σεζόν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, μέτρησε μια γεμάτη χρονιά, με 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αγωνίστηκε με τη ρουμανική ομάδα και στα 6 παιχνίδια που έδωσε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. «Έγραψε» και 4 συμμετοχές φέτος με τη Στεάουα, 3 στο πρωτάθλημα και 1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγουμένως ο Βραζιλιάνος έπαιξε για 6 χρόνια στην επίσης ρουμανική Άστρα, έχοντας συνολικά 172 συμμετοχές, 17 γκολ και 26 ασίστ. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για παίκτη με μεγάλη προοπτική και σαφώς εάν έλθει στον ΑΠΟΕΛ θα είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ