aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πλησιάζει στον ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει για Κύπρο»

«Πλησιάζει στον ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει για Κύπρο»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πλησιάζει στον ΑΠΟΕΛ ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, καθώς η απόφαση πάρθηκε από την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ, είναι όπως αποκτηθεί ο 22χρονος Ούγγρος στράικερ του Παλέρμο. Το καθεστώς με το οποίο θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα θα γνωστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι ότι ο Μαγυάρος φορ θα εγγραφεί στον κατάλογο β’.

Από εκεί και πέρα, σε ιταλικά διαδικτυακά ΜΜΕ, γίνεται και σήμερα αναφορά (20/8) για τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή και τονίζεται πως ο Μπάλογκ θα ταξιδέψει σήμερα στην Κύπρο για να τελειώσει η μετεγγραφή, καθώς οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: H απάντηση του ΑΠΟΕΛ στις φήμες για συμφωνία με τo Παλέρμο

«Στο Παλέρμο εξακολουθεί να υπάρχει αναστάτωση λόγω των πολλών παικτών που θέλουν να φύγουν από τους κοκκινόμαυρους. Ο πρώτος που θα αποχαιρετήσει είναι ο Νόρμπερτ Μπάλογκ, που θα πάει στο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Η συμφωνία είναι πλήρης και ο Μπάλογκ θα βρεθεί σήμερα στην πρωτεύουσα της Κύπρου, όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη στην Παλέρμο, τον Σάλαϊ, και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του να είναι ήδη στα πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει την Αστάνα», αναφέρεται στη «Giornale di Sicilia».

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Το απίθανο σενάριο για φορ ενόψει Αστάνα

Στην ιταλική ομάδα ο Μπάλογκ βρισκόταν συνολικά τρια χρόνια. Αγωνίστηκε σε 26 ματς χωρίς να πετύχει γκολ. Πριν πάει στην Ιταλία έπαιζε στην ουγγρική Ντέμπρετσεν όπου σε 45 αγώνες σκόραρε 8 φορές. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιστικά είναι έτοιμος, καθώς τις προηγούμενες μέρες, έχει αγωνιστεί τις προηγούμενες μέρες σε δύο ματς για το Κόπα Ιτάλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ