aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠλησιάζει η ώρα

Πλησιάζει η ώρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα τεθεί σε εγρήγορση και πάλι το Συμβούλιο, αφού θα πρέπει να τρέξει ο προγραμματισμός, αλλά και η υλοποίησή του. Ένα από τα πρώτα θέματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή.

Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα, με το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν να «παίζει» έντονα όσο κανένα άλλο. Βασικά, εκείνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα ο Δανός τεχνικός για να πάρουν σειρά και τα επόμενα θέματα που περιμένουν.

Αυτά δεν είναι άλλα από τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Πάρντο, του Χαραλαμπίδη και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις. Είναι όμως και οι μετεγγραφές που θα γίνουν και για τις οποίες αρμόδιος δεν θα είναι κανείς άλλος από τον Κρίστιανσεν και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί.

Όπως κατά κόρον έχει αναφερθεί τον τελευταίο μήνα, προτεραιότητα των γαλαζοκίτρινων είναι η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός ακραίου αριστερού μπακ. Αυτές ωστόσο δεν θα είναι και οι μοναδικές κινήσεις των πρωταθλητών, αφού θα γίνουν προσπάθειες ενίσχυσης τόσο στη μεσαία γραμμή, αλλά και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ