aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠληρώνεται ο ΑΠΟΕΛ, «χρυσώνει» τον Πιέρο η Αστάνα! (απολαβές)

Πληρώνεται ο ΑΠΟΕΛ, «χρυσώνει» τον Πιέρο η Αστάνα! (απολαβές)

Όπως αποκάλυψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, ο Πιέρος Σωτηρίου θα αγωνίζεται πλέον στην Αστάνα του Καζακστάν (διαβάστε εδώ).

Η Κοπεγχάγη δεν μπορούσε να αρνηθεί τη δελεαστική πρόταση των Καζάκων (περισσότερα εκατομμύρια ευρώ από αυτά που η ίδια ξόδεψε για τον Σωτηρίου), ακόμη κι αν ο 27χρονος παικταράς «έβγαζε μάτια» με τις σπουδαίες επιδόσεις του. Έτσι έδωσε τη συγκατάθεσή της για τη μετεγγραφή του Κύπριου διεθνούς φορ στην ομάδα της πρωτεύουσας της σημαντικότερης χώρας της Κεντρικής Ασίας, η οποία πλήρωσε αδρά.

Όταν οριστικοποιηθεί το deal, ο ΑΠΟΕΛ θα καρπωθεί ένα ποσό που θα αντιστοιχεί στο 15% του ποσού με το οποίο ο διεθνής συμπατριώτη μας θα πωληθεί στην Αστάνα. Η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να αποκαλύψει και το ποσό των απολαβών του Πιέρου. Λοιπόν, στην Κοπεγχάγη ο 27χρονος φορ αμειβόταν με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στην Αστάνα οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ