aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με ΤΝS

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με ΤΝS

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με την TNS.

Αναλυτικά:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα για το 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2016-17, The New Saints FC – APOEL FC που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου 2016, 19:00 στο Στάδιο Park Hall, Oswestry.

Μετά την διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας και των συνεργατών, τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 100, από τα 150 εισιτήρια κερκίδας.

ΤΙΜΗ

€12

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ORANGE SHOP

ΑΠΟ: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016, 09:00
ΕΩΣ: Σάββατο, 09 Ιουλίου 2016, 14:00

* Πληρωμή μόνο με μετρητά
* Ωράριο: Παρασκευή: 09:00-13:00 & 14:00-19:00, Σάββατο: 09:00-14:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 100 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 669 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισιτηρίων στο 22494997.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για την παραλαβή του εισιτηρίου θα πρέπει να προσκομιστούν υποχρεωτικά τα πιο κάτω έγγραφα: Εισιτήριο Διαρκείας/ Κάρτα Loyalty του δικαιούχου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

* Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν παραλήφθηκαν εισιτήρια από την The New Saints FC. Οι δικαιούχοι με την αγορά τους, θα παραλαμβάνουν έγγραφο το οποίο θα προσκομίσουν στο ταμείο του γηπέδου για να παραλάβουν το εισιτήριο του αγώνα.
*
Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια η διάθεση θα είναι ελεύθερη για κατόχους διαρκείας/ κάρτας Loyalty από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop και διαδικτυακά για να εξυπηρετηθούν φίλαθλοι μας που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων.
* Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

Σχετικά έγγραφα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ