aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ - Δόξα Κατωκοπιάς

Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ – Δόξα Κατωκοπιάς

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του αγώνα με τη Δόξα την Κυριακή στο ΓΣΠ (23/09/2018 – 18:00).

«Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, εισηγούμαστε όπως εξασφαλίσουν την κάρτα φιλάθλου και το εισιτήριο τους πριν να πάνε στο γήπεδο. Για την αγορά εισιτηρίου για άτομα άνω των 14 ετών είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως εξασφαλίσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων προς αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας τις ημέρες αγώνων», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.

Στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται έλεγχος εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου. Στο γήπεδο θα λειτουργεί συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου. Λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας και προς αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως εκδώσουν κάρτα φιλάθλου εκ των προτέρων.

Η κάρτα Loyalty δεν είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου. Μεταφορά θέσης Εισιτηρίου Διαρκείας σε άλλο άτομο δεν θα είναι εφικτή στο γήπεδο. Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου. Οι θέσεις σε όλες τις κερκίδες θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ ή την κάρτα διαρκείας τους.

Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.

ΤΙΜΕΣ

ΚΕΡΚΙΔΑ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ*
ΜΑΘΗΤΙΚΟ**
ΠΑΙΔΙΚΟ***
ΔΥΤΙΚΗ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
€15
€10
€1
ΝΟΤΙΑ
€10
€5
€1

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ