aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠλήρης επιβεβαίωση: Έρχεται ο Κάτσε για τον ΑΠΟΕΛ

Πλήρης επιβεβαίωση: Έρχεται ο Κάτσε για τον ΑΠΟΕΛ

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του Goal από την Κυριακή. Ο Έργκις Κάτσε θα είναι εκτός απρόοπτου η τέταρτη χειμερινή προσθήκη του ΑΠΟΕΛ, αφού η επιμονή του Γιώργου Δώνη έκαμψε τις όποιες αντιστάσεις υπήρχαν και ο Αλβανός μέσος έρχεται σήμερα στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στους γαλαζοκίτρινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Στο «κάδρο» του ΑΠΟΕΛ και ο Έργκις Κάτσε!

Αν πραγματοποιηθεί η μετεγραφή θα είναι υπό μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ και παρά το ότι δεν υπολογίζεται, επιθυμούν να τον διατηρήσουν τα δικαιώματα του. Ο 26χρονός μέσος θεωρεί τον ΑΠΟΕΛ ως ιδανική περίπτωση για να βγει από τη ναφθαλίνη, καθώς ο Γιώργος Δώνης τον είχε καθιερήσει στον ΠΑΟΚ την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο του δικέφαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παλεύουν διαφορετικά για την 4η μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ

Την τρέχουσα σεζόν ο Κάτσε έχει μόλις πέντε συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, με την τελευταία να είναι στις 29 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αιγινιακό για το Κύπελλο. Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2010 μετρώντας 95 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός για 6 μήνες στη Βικτόρια Πλζεν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 10 φορές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ