aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠλήγμα με Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ (αποστολή)

Πλήγμα με Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ (αποστολή)

Με θλάση α’ βαθμού διεγνώσθη ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος αν και ήταν στην αποστολή στο ματς με την ΑΕΚ, λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε καθόλου. Ο Βραζιλιάνος υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο περίπου εβδομάδες και σήμερα ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Πάντως, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου μετά την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ήλθε γάντι για τον Σόουζα.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Ανδρέας Μακρής. Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Πέραν τον Σόουζα και Μακρή, Ναουθέτ Πέρεθ και Νεκτάριος Αλεξάνδρου έμειναν εκτός αποστολής πιθανόν για λόγους τακτικής, όπως και ο Λορένσο Εμπεσίλιο λόγω καρτών. Η 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα (19:00) που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης είναι: Γκουδίνιο, Παρασκευάς (GK), Λάγο, Ενσούε, Βούρος, Καρλάο, Μερκής, Πολιακόφ, Μοράις, Φαρίας, Στυλιανίδης, Αλωνεύτης, Αντωνίου, Ορ, Σάλαϊ, Αντρέου, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ