aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πιθανόν να μην αντικατοπτρίζει την αλήθεια»

«Πιθανόν να μην αντικατοπτρίζει την αλήθεια»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας: «Είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα και με όποιον αγωνιζόμαστε στοχεύουμε στη νίκη. Αύριο αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες έχουν απώλειες. Είναι ένα παιχνίδι που είμαστε το φαβορί, η βαθμολογία είναι υποκειμενική και το πιθανότερο να μην αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Ο Εθνικός σε αρκετά παιχνίδια δεν πήρε αυτό που άξιζε, και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο».

Για το αν προλαβαίνει το αυριανό ματς κάποιος από τους τραυματίες: «Κανένας από τους τραυματίες δεν θα προλάβει τον αυριανό αγώνα αφού δεν είναι έτοιμοι σε τέτοιο βαθμό. Πάμε με τα ίδια δεδομένα όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το αν μπορεί να αγωνιστεί ο Εφραίμ: «Ναι, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προπονείται κανονικά εδώ και κάποιες μέρες».

Για τον Βάτερμαν: «Όλα πήγαν καλά. Από την στιγμή που έχει πρόβλημα στον ώμο ένας τερματοφύλακας, είναι σημαντικό να έχει χρόνο αποθεραπείας. Ήταν δύσκολη η επέμβαση η οποία υποβλήθηκε, και πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Σχόλιο για την αναβολή με τον Απόλλων και τα σχόλια ότι μπορούσε να αρχίσει το ματς: «Δεν έχω ακούσει κάποιον που να είπε ότι μπορούσε να αρχίσει. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν τέτοιος που καμιά ομάδα δεν θα ρίσκαρε να έβαζε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί κάτω από αυτές τις συνθήκες. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει ο αγώνας. Έχουμε 4 ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και έχουμε ένα γήπεδο. Ελπίζουμε να τελειώσουν τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα και να γίνει το γήπεδο στην Λεμεσό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ