aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιστός... κυνηγός ο ΑΠΟΕΛ με καρέ τερμάτων! (pics)

Πιστός… κυνηγός ο ΑΠΟΕΛ με καρέ τερμάτων! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη αγρίεψε, βολεύτηκε και από το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρα μία εύκολη νίκη. Ο λόγος για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στο κλείσιμο της αυλαίας της δέκατης αγωνιστικής, κέρδισε την Καρμιώτισσα με 3-1 και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Πλέον, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν χρόνο να ξεκουραστούν λόγω της νέας διακοπής του πρωταθλήματος λόγω προκριματικών Μουντιάλ 2018 και έχοντας τη ψυχολογία και το ηθικό στα ύψη. Όσον αφορά στην Καρμιώτισσα, οι Πολεμιδιώτες κρατάνε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης, ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 13’ με σουτ του Σωτηρίου μετά από λάθος του Ταραλίδη, όμως, η Καρμιώτισσα ήταν ανταγωνιστική σε μεγάλο βαθμό, που όχι μόνο δυσκόλεψε τους γαλαζοκίτρινους, αλλά σκόραρε κιόλας με τον Πόλιανετς στο 36’ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όση δυσκολία αντιμετώπισαν στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν, άλλο τόσο ήταν εύκολα τα πράγματα, αφού στο 55’ ο Σωτηρίου με κεφαλιά έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Καρμιώτισσα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντάμοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΑΠΟΕΛ πίεσε σε μεγάλο βαθμό την Καρμιώτισσα στη συνέχεια, ευτυχώντας να σημειώσει άλλα δύο γκολ. Ο Αλωνεύτης με προβολή στο 73’ μετά από ασίστ του Μοράις έκανε το 3-1, ενώ στο 90’ ο Μπρεσάν διαμόρφωσε το 4-1, πού ήταν και το αποτέλεσμα.

Δείτε πιο κάτω την ταυτότητα του αγώνα και το live της αναμέτρησης μέσω μίας καινοτόμας διαδικασίας από την ιστοσελίδα μας…

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ, Αλεξάνδρου, Γιαννιώτας, Μοράις, Βινίσιους (74′ Ορλάντι), Εφραίμ (62′ Αλωνεύτης), Μπερτόλιο (19′ Μπρεσάν), Σωτηρίου.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας (68′ Χριστοφή), Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ, Βαττής, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μανογιάν, Πόλιανετς (77 Παπαδόπουλος), Όρντος (77′ Δημητρίου).

Σκόρερ: 13′, 55′ Σωτηρίου, 73′ Αλωνεύτης, 90′ Μπρεσάν / 35′ Πόλιανετς.

Κίτρινες: 53′ Εφραίμ, 64′ Σωτηρίου / 37′ Βαττής.

Αποβολές: 58′ Αντάμοβιτς (δύο κίτρινες).

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Θεατές: 5.000.

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Β’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Τέταρτος: Νικόλας Αθανασίου.

Παρατηρητής: Μιχάλης Λοΐζου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ