aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, θέλαμε και τα καταφέραμε»

«Πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, θέλαμε και τα καταφέραμε»

Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 18ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑΣΠ ο Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης).

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της Πάφου έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις: «Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΣΠ για το βραβείο όπως και τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου ως το καλύτερο της Αγωνιστικής. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα προσπαθήσω αν τα καταφέρω να σκοράρω κι άλλα όμορφα γκολ».

-Ξεκίνησες από το κέντρο του γηπέδου και με ατομικό σλάλομ κατάφερες να σκοράρεις απέναντι στον Εθνικό.

«Ναι! Ήταν ιδιαίτερη και ξεχωριστή η χαρά μου για το συγκεκριμένο γκολ που ήταν και το πρώτο μου. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και ήταν το καλύτερο σενάριο που σκόραρα ένα τόσο όμορφο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου.»

-Πιστεύατε πριν τον αγώνα στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ;

«Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Θέλαμε και πιστεύαμε στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην εξάδα. Ευτυχώς τα καταφέραμε και τώρα ελπίζουμε ότι την τελευταία αγωνιστική θα τερματίσουμε στην έκτη θέση».

-Η Πάφος στα τελευταία 6 παιχνίδια κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

«Στην αρχή του πρωταθλήματος αν και είχαμε υψηλές προσδοκίες δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Η μεγάλη αλλαγή του ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, χάνοντας την προετοιμασία, οδήγησαν την ομάδα στο να αργήσει να δεθεί. Συν οι πολλοί τραυματισμοί που είχαμε. Μετά ήρθε και η αλλαγή προπονητή. Τώρα που πλέον δεθήκαμε ως ομάδα, όλοι βλέπουν την πραγματική Πάφο και την αξία της μέσα στο γήπεδο..

-Οι τελευταίες σου εμφανίσεις είναι και μήνυμα προς τον νέο μας Ομοσπονδιακό;

«Μέσα από τα παιχνίδια προσπαθώ και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να δείξω στον καινούριο προπονητή της Εθνικής μας ότι αξίζω να πάρω μια κλήση».

-Τέλος λίγα λόγια για τους οπαδούς της Πάφου.

«Η στήριξη των οπαδών μας είναι για εμάς πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα με τις τελευταίες εμφανίσεις μας, νιώθουμε ότι τους κάνουμε περήφανους και αυτοί μας το ανταποδίδουν με την παρουσία τους στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ