aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠήρε φόρα ο ΑΠΟΕΛ, προ των πυλών Αρτούρ Ζόρζε και Αντρέ Ζεράλντες

Πήρε φόρα ο ΑΠΟΕΛ, προ των πυλών Αρτούρ Ζόρζε και Αντρέ Ζεράλντες

Μετεγγραφικός οργασμός επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν φόρα με στόχο να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό με προσθήκες ποδοσφαιριστών. Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Εμίλιου Ενσούε, ο οποίος θα επιστρέψει στον «Αρχάγγελο», ενώ προ των πυλών βρίσκονται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΠΟΕΛ έχει στα σκαριά τη μετεγγραφή του Πορτογάλου δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού, Αρτούρ Ζόρζε (αριστερά στη φωτογραφία). Tην τελευταία διετία ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην Βιτόρια Σετουμπάλ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 51 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 49 στο αρχικό σχήμα. Tη σεζόν 2017-18 ήταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, όπου έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι, ενώ τη διετία 2015-17  θήτευσε στην Μπράγκα. Συνολικά μέτρησε 28 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 57 με τη δεύτερη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο όρος του Πρόδρομου για το deal (η απαίτηση του Ενσούε)

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι επαφές με τον Πορτογάλο (πολυθεσίτη) αμυντικό Αντρέ Ζεράλντες (δεξιά στη φωτογραφία). Στον ΑΠΟΕΛ έσπρωξαν τις διαδικασίες, σε σημείο που υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο 29χρονος που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού, μετρώντας γεμάτη σεζόν (33 εμφανίσεις).

Παρόλο που στην ομάδα του Ισραήλ ανέμεναν πως θα παραμείνει άλλη μία αγωνιστική περίοδο καθώς έμειναν ευχαριστημένοι, οι πληροφορίες συγκλίνουν και αναφέρουν ότι μετακομίζει στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίσθηκε επίσης σε Σπόρτινγκ Χιχόν, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπελενένσες, Μπασακσεχίρ και Ρίο Άβε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ