aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πήραν περισσότερα απ’ όσα έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ»

«Πήραν περισσότερα απ’ όσα έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ»

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδης, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Τόμας Κρίστιανσεν από τους γαλαζοκιτρίνους.

Αναλυτικά το εν λόγω απόσπασμα: «Δεν θα μπορούσα να εκφράσω άποψη, γιατί πρέπει να ζεις τα πράγματα από μέσα. Όταν έχεις ένα προπονητή ένα χρόνο, σου κερδίζει πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξέρεις πολλά περισσότερα για να τοποθετηθείς. Αυτό που μπορώ να πω, επειδή το έβλεπα, είναι το ναι μεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, θα περίμενα να το κερδίζαμε πιο “εύκολα”, χωρίς να υποτιμώ της άλλες ομάδες. Χάσαμε το κύπελλο και δεν έπαιζες, και αυτό είναι το κυριότερο, ποδόσφαιρο το οποίο χαιρόσουν να το βλέπεις. Τώρα, αν φταίει ο προπονητής ή οι παίχτες και έπρεπε να προσαρμόζει τον τρόπο που έπαιζε πάνω στο είδος των παιχτών που είχε, είναι ένα άλλο θέμα. Ο Κρίστιανσεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα, δεν νομίζω να ζημίωσε από τον ΑΠΟΕΛ, έβαλε στο βιογραφικό του ένα πρωτάθλημα, το οποίο χρησιμοποίησε και βρήκε μια καλή δουλειά στην Λιντς, απ’ ότι είδα κέρδισε και 3-2 προχθές στην πρώτη αγωνιστική. Πολλοί προπονητές, πέρασαν από τον ΑΠΟΕΛ και πρόσφεραν, αλλά πήραν περισσότερα απ’ όσα έδωσαν, και εννοώ εκεί που κατάφεραν και πήραν τον ΑΠΟΕΛ, το ΑΠΟΕΛ τους το ανταπέδωσε γιατί έβαλαν στο βιογραφικό τους επιτυχίες που τους βοήθησαν να πάρουν πολύ καλές δουλειές με πολύ καλούς οικονομικούς όρους. Άρα δεν είναι μονόπλευρο, το ΑΠΟΕΛ πήρε αλλά και έδωσε σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ