aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιο κοντά στον ΓΣΠ η Ομόνοια!

Πιο κοντά στον ΓΣΠ η Ομόνοια!

Νέα εξέλιξη προκύπτει στο κεφάλαιο γηπεδικό στις τάξεις της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πράσινοι συναντήθηκαν προ ημερών με το Δ.Σ. του ΓΣΠ το οποίο κατέθεσε στην ομάδα της πρωτεύουσας βελτιωμένη οικονομική πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανοίγει ο χορός των μετεγγραφών

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» φαίνεται πως είναι ευχαριστημένη με την εν λόγω προσφορά και έτσι είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο η Ομόνοια να αγωνίζεται στο γήπεδο της πρωτεύουσας τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζουμε επίσης πως οι πράσινοι παρουσιάστηκαν ενοχλημένοι με την στάση του ΚΟΑ, καθώς ο Οργανισμός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του «τριφυλλιού» για χρήση του Μακάρειου σταδίου. Σαφώς και για τα πιο πάνω θα δώσει το πράσινο ή το… κόκκινο φως ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος θα ενημερωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Οι επαφές με τον ΓΣΠ αναμένεται πως θα συνεχιστούν ώστε να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο οι ενδείξεις είναι θετικές ως προς την… συνύπαρξη τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τέλος, να τονίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει ήδη την πρόθεση του για αποκλειστική χρήση του γηπέδου, καθώς απέστειλε ήδη σχετική επιστολή. Τέλος, το εν λόγω αίτημα των γαλαζοκιτρίνων είναι στο ενδεχόμενος αποχώρησης της Ομόνοιας και μόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ