aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πιο γλυκό με την Ομόνοια»

«Πιο γλυκό με την Ομόνοια»

Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν οι γαλαζοκίτρινοι το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 3-1 επί της Ομόνοιας στο σαββατιάτικο ντέρμπι, και έτσι μαθηματικά έχουν κατακτήσει το τρόπαιο.

Στην παρακάμερα που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου, εντοπίσαμε προς το τέλος τον Νούνο Μοράις να λέει στην κάμερα «είναι υπέροχο, είμαστε περήφανοι, μόνο ΑΠΟΕΛ».

Από την άλλη ο Ζίφκο Μιλάνοφ, αναφέρει «τώρα είναι όμορφη στιγμή γιατί ήρθε με την Ομόνοια, είναι πολύ γλυκό για μας». Ο ενθουσιώδης Βάντερ με τη σειρά του είπε: «Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, τον Θεό, την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες, είναι υπέροχη στιγμή, είναι δεύτερη φορά».

Τελευταίος μίλησε ο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, Πιέρος Σωτηρίου: «Είναι το τέταρτο μου σερί πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, για τους συμπαίχτες μου, φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Έχουμε ακόμα ένα στόχο που είναι το κύπελλο και ελπίζω να το κατακτήσουμε. Μόνο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ