aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πιο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με Πιέρο»

«Πιο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με Πιέρο»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Αναφορά στην προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη κάνει η ιστοσελίδα bt.dk. Όπως αναφέρεται, ο διεθνής επιθετικός έφτασε σήμερα στη Δανία αντί τη Μεγάλη Παρασκευή, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και την αντίστοιχη της πρωταθλήτριας Δανίας κράτησαν για πολύ καιρό μέχρι να… ανάψουν πράσινο οι «γαλαζοκίτρινοι», οι οποίοι τελικά θα λάβουν όλα όσα ζήτησαν από την Κοπεγχάγη.

Αντίθετα, ακόμα πιο ζόρικες ήταν οι διαπραγματεύσεις με τον Πιέρο, ο οποίος όπως σημειώνουν οι Δανοί προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να εξασφαλίσει συμβόλαιο με ακόμα καλύτερους οικονομικά όρους.

Επίσης, σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, ο Σωτηρίου θα παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού της Κοπεγχάγης Στάλε Σόλμπακεν ανταγωνιζόμενος τους Αντρέα Κορνίλιους, Φεντερίκο Σανταντέρ και Αντρίγια Πάβλοβιτς (σ.σ. υπάρχει ενδεχόμενο να μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα).

«Η Κοπεγχάγη είναι η μοναδική ομάδα σε σχέση με όλες τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Πιέρο Σωτηρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Δανίας.

Όπως αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ, το deal ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και ΑΠΟΕΛ έκλεισε στις 18.6 εκατομμύρια κορώνες, δηλαδή σχεδόν 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΕΛ: Φουλ για Πιέρο η Κοπεγχάγη!

«Μακροχρόνιο συμβόλαιο και επένδυση στον Πιέρο» (ηχητικό)

2.500.000 ευρώ για πάρτη του Πιέρου!

ΑΠΟΕΛ: Πάει για τρίτο σούπερ deal!

Το όμορφο παραμύθι ΤΟΥ ΠΙΕΡΟΥ

ΑΠΟΕΛ: Σκάει… βόμβα μεγατόνων! (πληροφορίες)

Θέλει να «κλέψει» τον Πιέρο Σωτηρίου, αλλά…

Σολμπάκεν: Η σιωπή της επιβεβαίωσης για Πιέρο

ΑΠΟΕΛ: Ο Πιέρος ίσως ταξιδέψει μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Να μείνει στην Δανία για… πάντα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ στον Active 107.4&102.5: €3.000.000+ στον ΑΠΟΕΛ! (ηχητικό)

«Θα ήθελα να κρατήσω τον Πιέρο…»

Ποιος Πιέρος; Ετοιμάζει διπλό «μπαμ»!

«Γι’ αυτό επελέγη ο Πιέρος Σωτηρίου…»

ΑΠΟΕΛ: Ποιος το είπε αυτό; Προδρομαρινάκης!

«Πιο δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με Πιέρο»

Οριστικό: Και με βούλα στην Κοπεγχάγη ο Πιέρος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ