aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πιέρος: «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα πάνω σε μια γέφυρα, η οποία συνδέει τα δύο μεγαλύτερα νησιά της Δανίας, ανακοίνωσε η δανέζικη εταιρεία σιδηροδρόμων DSB.

Μια επιβατική αμαξοστοιχία εκινείτο με κατεύθυνση την πρωτεύουσα Κοπεγχάγη όταν, εξαιτίας πιθανόν των σφοδρών ανέμων, έπεσαν πάνω της αντικείμενα και μουσαμάδες που σκέπαζαν βαγόνια μιας εμπορικής αμαξοστοιχίας, σύμφωνα με την Banedanmark, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και για τον έλεγχο της κυκλοφορίας του σιδηροδρομικού δικτύου. Η επιβατική αμαξοστοιχία μετέφερε 131 επιβάτες και τρεις σιδηροδρομικούς υπαλλήλους.

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου και νυν επιθετικός της Κοπεγχάγης, εξέφρασε τη στεναχώρια του μέσω Twitter και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους αγαπημένους των θυμάτων. «Πολύ θλιβερή είδηση για όλους τους Δανούς. Εύχομαι ταχεία ανάκαμψη για τους τραυματίες», έγραψε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ