aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος στο «Goal»: «Ένας καλός ΑΠΟΕΛ περνά - Έχασε τον καλύτερο της παίκτη λόγω του...

Πιέρος στο «Goal»: «Ένας καλός ΑΠΟΕΛ περνά – Έχασε τον καλύτερο της παίκτη λόγω του τροχαίου»

Η Μπότεφ Μπλόντιβ Βουλγαρίας θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια των γαλαζοκιτρίνων να επιστρέψουν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 21 Ιουλίου εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ, μια βδομάδα αργότερα. Το θετικός για τους γαλαζοκίτρινους είναι πως εφόσον οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του Κίνγκλσεϊ Σαρφό, ο Γκανέζος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ιδανικότερος για να αναλύσει τη δυναμική του πρώτου αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ δεν είναι άλλος από τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος λόγω της παρουσίας του στην πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς γνωρίζει αρκετά καλά την προσεχή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ, κόντρα στην οποία μάλιστα σκόραρε.

«Είναι μια δυνατή ομάδα με κάλους παίκτες, αλλά ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει την Μπότεφ. Είναι δυνατοί παίκτες. Καλύτερος τους ποδοσφαιριστής είναι ο αρχηγός, ο Τόντορ Νεντέλεφ, ο οποίος είχε ένα ατύχημα πρόσφατα όταν το λεωφορείο της Εθνικής Βουλγαρίας τράκαρε και αυτός χρειάστηκε να κάνει και μια επέμβαση στο κεφάλι. Δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ», ανέφερε αρχικά ο Πιέρος Σωτηρίου.

Όσο για το τι να περιμένει ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Μπότεφ; Είναι «καυτή» έδρα; «Η έδρα της Μπότεφ δεν αποτελεί φόβητρο για τον ΑΠΟΕΛ. Έχει μια εξέδρα η έδρα της Βουλγάρικης ομάδας και δεν έχει καμιά σχέση με τα κυπριακά γήπεδα».

Το γκολ του Πιέρου στην Μπότεφ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ