aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠιέρος Σωτηρίου: «Ζεστή» η Λουντογκόρετς, κρούση και από Ουγγαρία

Πιέρος Σωτηρίου: «Ζεστή» η Λουντογκόρετς, κρούση και από Ουγγαρία

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μετεγγραφικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του Πιέρου Σωτηρίου. Το ενδιαφέρον της Λουντογκόρετς για τον Κύπριο επιθετικό είναι «ζεστό» με τους Βούλγαρους να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τόσο με την Αστάνα όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Τα δεδομένα δεν είναι απλά, καθώς το «βασιλικό» συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή με την ομάδα του Καζακστάν μέχρι το Καλοκαίρι του 2022, που του αποφέρει πέραν των 700.000 ευρώ ετησίως, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Οι Βούλγαροι δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν αρκετά για να πάρουν τον 28χρονο φορ στη Λουντογκόρετς και σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στα ΜΜΕ της χώρας είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της Αστάνα που ανέρχονται στα 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy τις προηγούμενες μέρες προέκυψε και δεύτερη ενδιαφερόμενη ευρωπαϊκή ομάδα για τον Κύπριο επιθετικό. Πρόκειται για ομάδα της Ουγγαρίας η οποία, επίσης, δήλωσε έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Αστάνα για αγορά των δικαιωμάτων του Πιέρου Σωτηρίου, όμως η προσφορά της προς τον Κύπριο φορ απέχει αρκετά από το συμβόλαιο που διατηρεί ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σωτηρίου «ζυγίζει» τα δεδομένα και σύντομα θα πάρει την απόφασή του με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ο αποκλεισμός της Αστάνα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η μεγάλη απόσταση Καζακστάν – Κύπρου, η πανδημία του κορωνοϊού και η γέννηση του παιδιού του δημιουργούν συνθήκες μετεγγραφής σε ευρωπαϊκή ομάδα, όμως το μέλλον του Κύπριου επιθετικού θα κριθεί από τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ