aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠιέρος Σωτηρίου: «Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θέλω να πάω στην Αγγλία»

Πιέρος Σωτηρίου: «Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ, θέλω να πάω στην Αγγλία»

Την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο στην Αγγλία εξέφρασε ο Πιέρος Σωτηρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2. O διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στην αποθέωση που γνωρίζει από τον κόσμο της Κοπεγχάγης, το μέλλον του και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την αποθέωση του κόσμου: «Για να είμαι ειλικρινείς ήταν η πρώτη φορά που έχω εκπλαγεί. Έκανα προθέρμανση και άκουγα το όνομά μου. Περίμενε ο κόσμος να μπω στο γήπεδο. Μπαίνοντας μέσα ήξερα ότι θα βοηθούσα την ομάδα μου να κερδίσει, άσχετα αν θα σκόραρα εγώ ή κάποιος άλλος. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε».

Είσαι έτοιμος για μετεγγραφή; «Κάθε χρόνο όποτε ανεβάζω στροφές συνέχεια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Όμως το ενδιαφέρον δεν είναι τίποτα πρέπει να έρθει η πρόταση. Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως τώρα και έρχονται τα γκολ, γιατί να μην έρθει και μία καλή πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα».

Αν είσαι έτοιμος για μετεγγραφή: «Οι προσδοκίες μου είναι ψηλές. Θα επιλέξω την Αγγλία. Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να παίξω στην Αγγλία, χωρίς φυσικά να μειώνουμε τα άλλα πρωταθλήματα».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Έχω διαβάσει σε διάφορα sites ότι είμαι γκαντέμης γιατί έχασε και ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός το σαββατοκυρίακο που πήγα και τους είδα. Δεν θα ξαναπάω (γέλια). Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά φέτος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Ανόρθωση, η Ομόνοια, βλέπουμε τον Απόλλωνα να ανεβαίνει. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανακάμψει μετά τη διακοπή. Το έκανε πάρα πολλές φορές και γιατί όχι να το κάνει και φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ