aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος, σε νέες περιπέτειες!

Πιέρος, σε νέες περιπέτειες!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν δεν σκόραρε στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία; Ο Πιέρος Σωτηρίου αποτελεί ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο στον σύλλογο της Λευκωσίας και φρόντισε να το αποδείξει άλλη μια φορά στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όταν τροφοδοτήθηκε στον σωστό χρόνο και τόπο έκανε τη δουλειά, δηλαδή έστειλε δις την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας και πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και πρωτίστως προσπαθεί, μοχθεί και βελτιώνεται. Και εάν στη νέα σεζόν δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία του, τότε θα έχει χτίσει ένα πολύ καλό υπόβαθρο για να απογειώσει την καριέρα του. Είναι φιλότιμος, πιστεύει στον εαυτό του και όσο σκοράρει τόσο περισσότερο κερδίζει σε αυτοπεποίθηση.

Εξελίσσεται σε ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ ο διεθνής επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε έναν χρόνο. Ήδη, στις σκέψεις της διοίκησης είναι η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψουν συναντήσεις και ασφαλώς, ο νεαρός άσος να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ