aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος: «Προσπαθώ να μην ακούω τι λένε δεξιά και αριστερά»

Πιέρος: «Προσπαθώ να μην ακούω τι λένε δεξιά και αριστερά»

Τη δίψα των διεθνών για μία μεγάλη διάκριση με την Εθνική Κύπρου μετέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21/3, 19:00) αγώνα με τον Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Euro 2020, μετέφερε ο Πιέρος Σωτηρίου.

Ο επιθετικός της Κοπεγχάγης παραδέχθηκε ότι η φετινή σεζόν για τον ίδιο δεν είναι και η καλύτερη, υπογράμμισε ότι προσπαθεί να μένει ανεπηρέαστος από τι λένε δεξιά και αριστερά, όμως τόνισε πως στην παρούσα φάση δεν θέλει να μιλήσει για την Κοπεγχάγη, αλλά για την Εθνική.

Διαβάστε επίσης: Σιμόν: «Έχω την καλύτερη γενιά παικτών. Απλή συμμετοχή δεν αρκεί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο: «Αύριο ξεκινά μια νέα διοργάνωση για εμάς. Έχουμε τη δίψα για μια πρόκριση. Δεν αρκεί στα λόγια, αλλά χρειάζονται πράξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν υπάρχει υποτίμηση. Θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή και θα πάμε για τη νίκη»

Υπάρχει κάποιος φόβος λόγω των ανεπιτυχών προσπαθειών τα προηγούμενα χρόνια: «Δεν υπάρχει φόβος. Έχουμε δίψα, έχουμε και ταλέντο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παίζουν και να μην είναι στον πάγκο του κάθε προπονητή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Να πιστέψουμε στους Κύπριους».

Η χρονιά στη Κοπεγχάγη δεν είναι και η καλύτερη για σένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές περνούν μια άσχημη φάση. Αυτή είναι για μένα. Προσπαθώ να μην ακούω τι λένε δεξιά και αριστερά. Δουλεύω και πιστεύω στις ικανότητες μου. Δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τη Κοπεγχάγη».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου για να μας σπρώξει για μια πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ