aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠιέρος: «Πήγα σπίτι και έβαλα να δω ξανά το γκολ μου»

Πιέρος: «Πήγα σπίτι και έβαλα να δω ξανά το γκολ μου»

Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στον Active Radio και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για το πώς περνά στην Δανία και στην Κοπεγχάγη, για τους στόχους του, αλλά και για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μίντιλαντ.

«Βρήκα κάπως διαφορετικά τα πράγματα αρχικά, ήταν δύσκολα στην αρχή τα πράγματα. Περίμενα λίγο περισσότερη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους για να βρούμε σπίτι και όσα χρειαζόμασταν. Ένας μήνας ήταν λίγο ζόρικος, αλλά τώρα είναι αρκετά πιο καλά τα πράγματα. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά οι συμπαίκτες μου. Μου φέρθηκαν σαν να είμαι από καιρό στην ομάδα, δεν έχω οποιοδήποτε παράπονο», δήλωσε αρχικά για την περίοδο που μετακόμισε στην Κοπεγχάγη και την αντιμετώπιση των συμπαικτών του.

Για την διαφορά των φιλάθλων σε Κύπρο και Κοπεγχάγη ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο στην Κύπρο υπάρχει πολλή πίεση, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Και στην Κοπεγχάγη υπάρχει πίεση, αλλά οι φίλαθλοι δεν ασκούσαν τόση πίεση όσο οι φίλαθλοι στην Κύπρο. Είναι χαρά το ποδόσφαιρο στην Δανία, έρχονται σε κάθε παιχνίδι και διασκεδάζουν σε κάθε αποτέλεσμα».

Για την αγωνιστική κατάσταση της Κοπεγχάγης σχολίασε: «Η Κοπεγχάγη είναι μία μεγάλη ομάδα, κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν κάναμε και πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνουμε. Είναι πολύ βαρετό το πρόγραμμα τις τελευταίες βδομάδες. Με τα παιχνίδια στο Europa League κάθε δύο μέρες έχει παιχνίδι».

Επίσης σχολίασε και το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μίντιλαντ: «Πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Επιθετικός είμαι. Το είχα καταλάβει από το γήπεδο ότι ήταν ωραίο γκολ, αλλά και το είδα από σπίτι ξανά. Είναι από τα ωραιότερα μου τέρματα στην καριέρα μου».

Για τους στόχους του στο μέλλον και αν σκέφτεται για κάποια μετεγγραφή είπε: «Δεν το βλέπω έτσι, βλέπω το παρόν. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου και αν προκύψει οτιδήποτε θα το συζητήσουμε και θα πράξουμε ανάλογα».

Σχολίασε και για τη συνάντηση του με τον Κάρλος Ζέκα: «Έμαθα ότι ο Ζέκα μιλά ελληνικά, βρήκα ένα άνθρωπο να μιλάμε μαζί. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος».

Για το αν του λείπει η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ είπε: «Μου λείπει η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και κάποιες φορές ο τρόπος ζωής της Κύπρου. Ευτυχώς υπάρχει το ίντερνετ και μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή συχνά. Βλέπω και τον αδερφό μου να αγωνίζεται μέσω ίντερνετ. Με σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει και αυτός κάποια πράγματα. Όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ έχω ζήσει τέσσερα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, έζησα πολλά εκεί, τώρα βλέπω την ομάδα που είμαι, αλλά δεν τον ξεχνώ».

Για το τι θα συμβούλευε τα νέα παιδιά στο ποδόσφαιρο: «Θα τα συμβούλευα να πηγαίνουν στις προπονήσεις τους, να σέβονται τους συμπαίκτες τους και τον προπονητή τους και να δουλεύουν σκληρά και στις προπονήσεις, αλλά και εκτός προπονήσεων. Να κάνουν υπομονή όταν δεν αγωνίζονται και να έχουν θετική σκέψη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ