aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Πιέρος ο αντί-Μπελότι στην Τορίνο και τα €50.000.000»

«Πιέρος ο αντί-Μπελότι στην Τορίνο και τα €50.000.000»

Δεν έχουν σταματημό οι αναφορές σε ξένα δημοσιεύματα για ομάδες που έχουν στο σόχαστρό τους τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ.

Σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδα «Postgenovaonline.com» αναφέρει ότι είναι πιθανή η φυγή του Αντρέα Μπελότι από την Τορίνο. Ο Ιταλός… εκτελεστής μετρά 22 γκολ και 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές και ως φυσικό επακόλουθο βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων μεγάλων ομάδων της χώρας του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Νάπολι δίνει μέχρι και 50 εκατομμύρια (!) ευρώ για την απόκτηση του Μπελότι, γι’ αυτό στην Τορίνο σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν, η ιταλική ομάδα ίσως κινηθεί για την απόκτηση του Κύπριου διεθνούς στράικερ του ΑΠΟΕΛ, Σωτηρίου, ώστε να αποτελέσει την δεύτερη λύση στην επιθετική γραμμή των «ταύρων», αφού νούμερο ένα επιλογή είναι ο Αργεντινός Μάξι Λόπες, ο οποίος είναι στο ρόστερ της Τορίνο τα τελευταία 3 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ