aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠιέρος: «Η κατάσταση είναι χάλια, κάνω υπομονή»

Πιέρος: «Η κατάσταση είναι χάλια, κάνω υπομονή»

Δύσκολες μέρες βιώνει στο Καζακστάν ο Πιέρος Σωτηρίου, καθώς η Αστάνα ανακοίνωσε τέσσερα θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες υποφέρουν από πνευμονία. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Πιέρος Σωτηρίου τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα.

«Η κατάσταση είναι χάλια. Έχουν διαγνωστεί 4 άτομα θετικοί στον κορωνοϊό από την ομάδα και 4 με πνευμονία. Δεν έχουμε γήπεδο να κάνουμε προπόνηση, μας το έχουν κλείσει λόγω καραντίνας. Περιμένουμε τα νέα από τον προπονητή, αν θα μας δώσει άδεια για να μείνουμε σπίτι. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα», ανέφερε αρχικά.

Τι γίνεται με τις προπονήσεις; «Μέχρι προχθές κάναμε προπονήσεις».

Πότε θα κάνεις νέο τεστ; «Τη Δευτέρα θα κάνουμε ξανά. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι θετικοί».

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει; Έχετε ενημέρωση; «Η χώρα είναι σε καραντίνα, αλλά σε πιο χαλαρά μέτρα. Σε εσωτερικούς χώρους δεν επιτρέπεται να πάμε. Ήδη κάνουν σενάρια για επανέναρξη στις 25 Ιουλίου ή στις 2 Αυγούστου. Άκουσα ότι μπορεί να μεταφερθούν όλες οι ομάδες στο Αλμάτι για να διεξαχθεί εκεί το πρωτάθλημα».

Πώς βιώνεις την κατάσταση; «Κάνω υπομονή, είμαι μόνος όλη μέρα στο σπίτι. Είναι δύσκολο, έχω περάσει όμως και χειρότερα».

Πόσα είναι τα κρούσματα στη χώρα; «Υπάρχουν 1500 κρούσματα περίπου τη μέρα. Ελπίζω να είναι μόνο αυτά που λένε. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ