aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠιέρος: «Δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Πιέρος: «Δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Ο Πιέρος Σωτήριου έστειλε μήνυμα μέσω των Social Media για την σεζόν που πέρασε με την Κοπέγχαγη τονίζοντας ότι δεν βοήθησε όσα θα ήθελε την ομάδα λόγω του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι έζησε με την ομάδα και τους συμπαίκτες του όλα τα δυνατά συναισθήματα μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Εν τέλει, ευχαρίστησε την οικογένεια του και όλους όσους υπηρετούν το οικοδόμημα της δανέζικης ομάδας.

Αναλυτικά: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν για όλη την ομάδα αλλά ειδικά για μένα και τον τραυματισμό που είχα στην διάρκεια της προετοιμασίας. Δεν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου όσο θα ήθελα, αλλά έζησα με τους συμπαίκτες μου τα καλύτερα συναισθήματα. Η σκληρή δουλειά, το πάθος για να επιτύχεις και η επιθυμία για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, γίναμε ξανά πρωταθλητές. Υπήρξαν πολλές στιγμές δυσπιστίας αλλά όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, προπονητές, οπαδοί παλέψαμε και αποδείξαμε ότι η Κοπεγχάγη ήταν η καλύτερη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την γυναίκα μου και τους φίλους μου για την υποστήριξη τους όταν πέρασα δύσκολες στιγμές. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Κοπεγχάγη, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, τους οπαδούς και το ιατρικό επιτελείο για την θερμή υποστήριξη τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ