aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Βλέπαμε τα πάντα να ανατρέπονται, αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Πετρίδης: «Βλέπαμε τα πάντα να ανατρέπονται, αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM. Δεν έκρυψε τη χαρά του από την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και τη δεδομένη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού.

Εκτός από το θέμα με τον Τομάς Ντε Βινσέντι και τα κολακευτικά λόγια για τον Γιαννιώτα και τους νεοφερμένους παίκτες, μίλησε για τον Τόμας Κρίστιανσεν και τους στόχους στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Συγχαρητήρια δίνουμε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, το πίστεψαν μέχρι το τέλος και έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές στη νίκη. Από το ένα δευτερόλεπτο στο επόμενο άλλαξαν τα πάντα. Στο 89’ και βλέπαμε να ανατρέπονται όλοι οι σχεδιασμοί, αλλά στη συνέχεια να γίνεται άλλη ανατροπή με το μέρος και σε τρία λεπτά να έρχονται τα κάτω – πάνω. τότε μιλάς Αποδόθηκε δικαιοσύνη, γιατί αν εξαιρέσουμε το πρώτο 45λεπτο στο πρώτο ματς, στα υπόλοιπα ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος», είπε αρχικά.

«Κατά 99% αγωνίζεται η περσινή ομάδα, η διαφορά είναι η φιλοσοφία του προπονητή. Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν, ακολουθούν αυτά που θέλει ο Τόμας Κρίστιανσεν με υπομονή και τακτική, θέλει να κτίζεται από πίσω το παιγνίδι. Δικαιούμαστε σήμερα να πανηγυρίζουμε. Ό,τι δουλεύουν στην προπόνηση το κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι να μπορούν να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές αυτά που θέλει ο προπονητής», τόνισε ακολούθως και συμπλήρωσε σχετικά με την 4η σερί σεζόν του ΑΠΟΕΛ σε ομίλους:

«Το λέμε απλά, αλλά είναι μεγάλο επίτευγμα, τι σημαίνει για τον ΑΠΟΕΛ και για το κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή η επιτυχία. Ελπίζω να συνεχίσουμε με το ίδιο παθός και πιστεύω ότι το ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο».

«Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και πάμε για τον επόμενο. Οι πιθανοί αντίπαλοι δεν είναι δύσκολοι, αλλά δεν υπάρχει θέμα υποτίμησης, τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Η ιρλανδική (σ.σ. Ντάλντακ) ομάδα φαινομενικά είναι εύκολη αλλά κέρδισε με 3-0 την Μπάτε, αυτό κάτι σημαίνει», είπε σχετικά με τη συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Να ευχηθούμε στον Απόλλωνα και στην ΑΕΚ να προκριθούν, τους ευχόμαστε και καλή επιτυχία. Και στον φίλο Τιμούρ Κετσπάγια με την ΑΕΚ Αθηνών, πάντα μας θυμάται», είπε καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ