aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Τυχεροί με Σόουζα, τίποτα με Τάαμαρι»

Πετρίδης: «Τυχεροί με Σόουζα, τίποτα με Τάαμαρι»

Στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Sports1) ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, εκτός από το καυτό θέμα με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών (διαβάστε ΕΔΩ), μίλησε και για μετεγγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του. Τόνισε πως οι «γαλαζοίτρινοι» φάνηκαν αρκετοί τυχεροί που η συμφωνία με την κινέζικη στην Τσανγκσούν Γιατάι για τον Λούκας Σόουζα έκλεισε λίγο πριν την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι ανέφερε πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόταση.

«Φανήκανε πολύ τυχεροί με την περίπτωση του Λούκας Σόουζα. Μια πολύ καλή πρόταση για τον ΑΠΟΕΛ και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η οποία ολοκληρώθηκε 48 ώρες πριν συμβούν όλα αυτά. Υπάρχουν οι παίκτες να αναπληρώσουν το κενό του», είπε και συνέχισε: «Κάναμε μια πρόταση νωρίτερα στον Αλ-Τάαμαρι και ο παίκτης επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει. Όταν ξεκινήσουμε θα το δούμε και αυτό. Κάτι διάβαζα για ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας, αλλά τίποτα δεν είχε. Απλά υπάρχουν κάποιες βολιδοσκοπήσεις από διάφορες ομάδες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ