aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Τον παρακολουθούσαμε εδώ και μήνες»

Πετρίδης: «Τον παρακολουθούσαμε εδώ και μήνες»

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε σε ΜΜΕ της Ιορδανίας για το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων Αλ Ταμάαρι. Αναφέρθηκε στην συμφωνία που έγινε, πόσο καιρό τον παρακολουθούσαν αλλά και τις προοπτικές που έχει αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΕΛ.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

Για το πώς έμαθαν για τον Αλ Ταμάαρι είπε: «Για ένα σύλλογο όπως το ΑΠΟΕΛ δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει ταλέντα, όπως ισχύει για κάθε σύλλογο στην Ευρώπη. Διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό σκάουτερ και οι οποίοι παρακολουθούν παντού στον κόσμο τα ξένα πρωταθλήματα. Πληροφορηθήκαμε για την περίπτωσή του από μία ομάδα σκάουτερ πριν από τρεις μήνες περίπου. Από τότε οι σκάουτέρ μας και προπονητές του συλλόγου μας άρχισαν να παρακολουθούν ακόμα πιο ενδελεχώς τον ποδοσφαιριστή. Όλοι εντυπωσιάστηκαν με το ταλέντο του και ο προπονητής μας πήγε να τον παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι στον τελικό του κυπέλλου Ιορδανία».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τον Άλεξ θ’ ακολουθήσει κι άλλος Κύπριος

Για το αν είδε αγωνιζόμενο το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Ναι, είχα δει ένα αριθμό με βίντεο του ποδοσφαιριστή και από την εμπειρία μου διαπίστωσα πως διαθέτει σπουδαίες τεχνικές ικανότητες και ελέγχει την μπάλα πολύ καλά. Έτσι, θεώρησα ότι είναι ένας παίκτης με λαμπρό μέλλον. Ο τρόπος που ελέγχει την μπάλα είναι κάτι που μπορεί να το πράξει ένας μικρός αριθμός παικτών».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – Καρλάο: Δεν τους ταιριάζει ο αποχαιρετισμός!

Για την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: «Δεν ήταν εύκολο, γιατί ο ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις από την Ελβετία και το Βέλγιο. Έτσι, ήρθα στο Αμάν και είχα συνάντηση με διοικούντες το σύλλογό του για να επιτευχθεί η συμφωνία και να προχωρήσω σε κατευθείαν επαφές με τον κύριο Salim Khair, τον πρόεδρο της Shabab Al-Ordon Club, όπως και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ τους κυρίους Salim Khair και Νοοrz Shukri της Shabab Al-Ordon Club για την καλή συνεργασία και την ολοκλήρωση του deal και ελπίζω ότι οι δύο σύλλογοι θα έχουμε και στο μέλλον συνεργασία».

Για την ποιότητα του Αλ Ταμάαρι: «Διαθέτει τεχνικές ικανότητες, ενώ προπονούμαστε σε υψηλό επίπεδο και δουλεύουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιόδου για να βελτιώσουμε τον ποδοσφαιριστή και τακτικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα επωφεληθούμε και οι δύο πλευρές».

Για το τι αναμένουν με την απόκτηση του κατέληξε: «Προσδοκούμε στη βοήθειά του στις εγχώριες, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κύριος μας στόχος είναι να επενδύσουμε στον ποδοσφαιριστή και αγωνιστικά και από πλευράς μάρκετινγκ και να επιτύχουμε να έχουμε κέρδος στο οικονομικό μέρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ