aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Τιμωρήθηκε ο Εμπεσίλιο, θέλουμε τον Πέδρο Κόντε»

Πετρίδης: «Τιμωρήθηκε ο Εμπεσίλιο, θέλουμε τον Πέδρο Κόντε»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αlpha Κύπρου». O διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι ο Εμπεσίλιο τιμωρήθηκε από τη διοίκηση γιατί καθυστέρησε να επιστρέψει στην Κύπρο, ενώ για το θέμα Ντε Βινσέντι είπε πως θα πρέπει πρώτα να πάρει της ελευθέρας του.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε και τον μετεγγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ για τη θέση του επιθετικού, ο οποίος είναι ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απόσπασμα των δηλώσεων Πετρίδη

Για το θέμα Εμπεσίλιο: «Έχει ενταχθεί με την ομάδα στην Πολωνία. Έχει τιμωρηθεί γιατί είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια θέματα που μας απασχόλησαν και στην προηγούμενη χρονιά που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ που πρέπει να το χειριστούμε ανάλογα για να μην βγούμε χαμένοι. Ψάχνουμε και για νέα ομάδα για να μην βγει η ομάδα χαμένη».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Πρώτα πρέπει να πάρει την ελευθέρας του. Δεν είναι ακόμα τίποτα ξεκάθαρο. Γνωρίζοντας το πως λειτουργούν στην χώρα»

Για τους μετεγγραφικούς στόχους: «Ο Πέδρο Κόντε που αγωνίζεται στα Γιάννινα και ο Ούγκο Βιέιρα είναι οι στόχοι για την επίθεση. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι εφόσον μείνει ελεύθερος είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ