aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Θα φέρουμε παίκτες κράχτες, κάναμε πρόταση στον Ζαχίντ»

Πετρίδης: «Θα φέρουμε παίκτες κράχτες, κάναμε πρόταση στον Ζαχίντ»

Πεπεισμένος ότι παρά τη μείωση του μπάτζετ ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί με παίκτες «κράχτες» δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου το πρωί της Δευτέρας. Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ. Αποκάλυψε ότι έγινε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Νορβηγό με καταγωγή από το Πακιστάν μεσοεπιθετικό, με μειωμένες απολαβές σε σχέση με το υφιστάμενο αλλά αρκετά ικανοποιητική.

Η σχετική τοποθέτηση: «Θα φέρουμε παίκτες κράχτες παρόλο που θα μειωθεί το μπάτζετ. Βεβαίως έγινε πρόταση στον Ζαχίντ. Έχουμε άριστη σχέση, ουδέποτε είχαμε διαφορές μαζί του. Κακώς πέρσι δεν έμεινε με απόφαση του τότε προπονητή.

Η πρόταση που του κάναμε δεν είναι στα σημερινά δεδομένα, αλλά είναι αρκετά ικανοποιητική. Σεβόμενοι την επιθυμία του να παίξει σε άλλο πρωτάθλημα βάλαμε κάποιες ημερομηνίες και θα περιμένουμε. Σαφώς κοιτάζουμε για να είμαστε έτοιμοι για αντικαταστάτη. Έχουν σταλεί προτάσεις, είμαστε κοντά σε παίκτες και εύχομαι να έχουμε κάτι σύντομα για να αλλάξει και η διάθεση του κόσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ