aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Θα ανακοινώσουμε το όνειρο των ΑΠΟΕΛιστών»

Πετρίδης: «Θα ανακοινώσουμε το όνειρο των ΑΠΟΕΛιστών»

Πανευτυχής από την σπουδαία νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Σεβίλλης και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά προβληματισμένος με την απουσία του κόσμου ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα. Μιλώντας στον Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων αποκάλυψε πως σύντομα θα ανακοινώσουν νεότερα σχετικά με το θέμα της ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Νιώθετε ανακουφισμένος από την πρόκριση; «Θα νιώσω ανακούφιση όταν επιστρέψει ο 12ος ποδοσφαιριστής στο γήπεδο. Ο κόσμος».

Για τον κόσμο και το παράπονο σας: «Το είπα ότι σέβομαι την απόφαση των οργανωμένων, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει κανέναν λόγο να αφήνει την ομάδα να παίζει μόνη τους στους τελευταίους 15-16 μήνες. Πέρσι η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα χωρίς την συμβολή του κόσμου και αφήνω έξω του οργανωμένους που πήραν μια απόφαση. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος και ποιος είναι ο προπονητής. Αυτή η ομάδα έχει εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, έπαιξε εφτά φορές στους ομίλους, τι άλλο θέλει αυτός ο κόσμος. Και οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν. Είχαμε τα θέματα με τους προπονητές, αλλά υπάρχει μια διοίκηση που έδωσε το στίγμα της και τι αποτελέσματα φέρνει. Ζητάμε όχι να στηρίζουν εμάς, αλλά την ομάδα τους»

Για το νέο προπονητή: «Θα κάτσουμε με τον κ. Τέτι και τον κ. Χατζηλούκα να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα φύγει ο Λούκας Χατζηλούκας. Ήταν από κοινού η απόφαση να πάμε σε έναν προπονητή. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και το όνειρο των ΑΠΟΕΛιστών, το ιδιόκτητο γήπεδο, είμαστε σε ένα δρόμο που θα φέρει σύντομα νέα. Τον Γενάρη θα ενισχυθούμε εάν και εφόσον βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα βοηθήσουν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ