aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: Ταξίδι στη Βραζιλία για συνεργασίες

Πετρίδης: Ταξίδι στη Βραζιλία για συνεργασίες

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με την Πάφος F.C.: «Από την δική μας πλευρά, θεωρούμε ότι ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, η πιο ολοκληρωμένη. Σε άλλα παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ, χθες το αποφύγαμε, ήμασταν αρκετά φρέσκοι σε ιδέες και προσπάθεια. Μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί επιστρέψαμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Το πρόβλημα ήταν πνευματικό αλλά και μειωμένων επιλογών, λόγω πολλών απουσιών. Υπήρχε διάστημα που είχαμε 8 τραυματίες».

Για την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών και την συγκέντρωση τους: «Υπάρχουν επιπλέον επιλογές που βοηθούν τον προπονητή να αγωνιστεί όποιος ο ίδιος επιθυμεί. Σε κάποια παιχνίδια είχε τόσο μειωμένο ρόστερ άρα και οι σκέψεις του προπονητή σε σχέση με τον αντίπαλο, παίζουν τον ρόλο τους στην αγωνιστική εικόνα. Δεν είναι πρόθεση των ποδοσφαιριστών ή δεν προσπαθούν. Να και η απόδειξη, ότι ο Δώνης είχε τις επιλογές να κάνει αυτό που ήθελε».

Για την δήλωση του Δώνη για το γήπεδο: «Δεν ξέρει και δεν οφείλει να ξέρει όλες τις λεπτομέρειες. Διαπίστωσε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το αναγνωρίζει αυτό. Κάτι πάει λάθος και έχει αναλυθεί τον τελευταίο καιρό. Δεν βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθεί κατά πολύ. Δυστυχώς θα πρέπει να το βλέπουμε αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο ΓΣΠ θα τελειώσει η σεζόν με 80 παιχνίδια. Ο τεχνικός είπε αυτό που αντιλήφθηκε και δεν είναι πρωτάρης, ξέρει την κατάσταση των γηπέδων. Ξέρουμε τις τοποθετήσεις από πλευράς ΓΣΠ, ξέρουμε πόσο καταπονούμε το γήπεδο και κάποια στιγμή θα το βλέπαμε αυτό το πράγμα».

Για το ταξίδι του Πετρίδη στην Βραζιλία: «Αν λέτε για αυτό, ναι, φεύγει αύριο για να συνδυάσει κάποια πράγματα, έχει γίνει μια προεργασία πέρσι τον Ιούνιο. Πάει για να συναντήσει 4 προέδρους των ομάδων Σάντος, Φλαμέγκο, Ατλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάολο, για να δούμε κάποια σημαντικά θέματα, για να αναπτύξουμε σχέσεις με αυτές τις ομάδες. Με τις κατάλληλες διασυνδέσεις μπορούμε να βρούμε ικανούς ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα έρχονταν στην Κύπρο, αλλά σε τέτοιες ηλικίες που το κόστος είναι ελάχιστο, να είσαι εσύ το σκαλοπάτι για την Ευρώπη. Η επίσκεψη στοχεύει σε αυτό, να δημιουργηθεί μια προσωπική σχέση, να υπογραφούν κάποιες συμφωνίες οι οποίες θα δεσμεύουν καταστάσεις, να είμαστε εμείς η πρώτη επιλογή αν προκύψουν στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον εξελίξεις. Μπορεί να αποδώσει καρπούς, πρέπει να το δοκιμάσουμε, να το τολμήσουμε. Η διακοπή ήρθε την κατάλληλη ώρα να μπορούν να σου επιστεφτούν ποδοσφαιριστές. Μπορούν να κερδίσουν και οι δύο πλευρές, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πράγμα. Ο Πετρίδης θα λείπει 7 μέρες, είναι βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα, αλλά έπρεπε να γίνει, και θα γίνει αύριο μέχρι τις 14 του μήνα. Ο πρόεδρος δεν πάει για να κλείσει παίχτες, πάει για συνεργασία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ