aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Συζητήσεις με τη Ρεάλ για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων»

Πετρίδης: «Συζητήσεις με τη Ρεάλ για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης και αναφέρθηκε στην θετική παρουσία της κυπριακής ομάδας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, συγκρίνοντας με άλλα αποτελέσματα και βλέποντας την ομάδα μας να παίζει χωρίς φόβο και κόμπλεξ είναι γεγονός πως ανταποκριθήκαμε. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερόπτης, αν δεν σεβόμασταν τόσο πολύ τον αντίπαλο, ίσως πετυχαίναμε κάτι καλύτερο. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη νίκη της Ρεάλ, νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε με αξιοπρέπεια».

Για τα συναισθήματά του: «Νιώθουμε όλοι περήφανοι που μια μικρή ομάδα από μια μικρή χώρα με το ένα χιλιοστό του προϋπολογισμού της Ρεάλ ανταποκριθήκαμε με τέτοια θρασύτητα».

Για το κέρδος από την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο «Μπερναμπέου»: «Μόνο κέρδος έχουμε από την παρουσία μας εκεί. Σε διοικητικό επίπεδο, συναντήσαμε απλότητα από τους ανθρώπους που διοικούν τη Ρεάλ και είχαμε συζητήσεις με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων. Να παραδειγματιστούμε από την υποδομή της Ρεάλ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς είναι ότι μέσω του ποδοσφαίρου προβάλλουμε το πρόβλημα της Κύπρου μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμάς».

Για το αν πήρε αυτόγραφο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φωτογραφηθήκαμε την προηγούμενη μέρα στην προπόνηση. Όσο ατίθασος δείχνει στα παιχνίδια, τόσο εξαιρετικός χαρακτήρας είναι την ώρα που δεν αγωνίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ