aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Ρήτρα €4.000.000 ο Ζαχίντ, δεν έχουμε ανάγκη να τον πωλήσουμε»

Πετρίδης: «Ρήτρα €4.000.000 ο Ζαχίντ, δεν έχουμε ανάγκη να τον πωλήσουμε»

Στα ελλαδικά ΜΜΕ μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκαγιάς Ζαχίντ και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκίτρινων τόνισε ότι η ρήτρα του Ζαχίντ κυμαίνεται στα €4.000.000 και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη να των πωλήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Μάλιστα, τόνισε ότι οι Νταμπίζας και Τέτι είναι σε συνομιλίες για τον δανεισμό του Πακιστανού μεσοεπιθετικού.

Δείτε αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει κάνει «σεφτέ» στις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, ωστόσο το τηλέφωνο του Νίκου Νταμπίζα έχει πάρει… φωτιά.

Κι ένα μεγάλο μέρος των συνομιλιών του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού το τάιμινγκ που διανύουμε, αφορούν τον Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων».

Ο Νορβηγός μέσος και παλιός γνώριμος του Γιώργου Δώνη από την περίοδο της κοινής θητείας τους στον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται σημειωμένος με κεφαλαία γράμματα στην transfer list των «πρασίνων» και υπάρχουν συζητήσεις με την κυπριακή ομάδα.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων για τον δανεισμό του 24χρονου μέσου στον Παναθηναϊκό.

«Εμείς δεν έχουμε κάποια ανάγκη να πουλήσουμε τον Ζαχίντ, αν προηγουμένως δεν ικανοποιηθούμε οικονομικά.

Ο παίκτης έχει ρήτρα (buy out) στο συμβόλαιό του που κυμαίνεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει μια συζήτηση σε εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του παίκτη. Ο Νίκος Νταμπίζας μιλάει με τον δικό μας τεχνικό διευθυντή (Ντομένικο Τέτι).

Ακόμα όμως δεν έχει έρθει σε μένα κάτι χειροπιαστό και δεν έχω ενημερωθεί 100% για το θέμα, ώστε να πάρω την απόφαση σχετικά με τον Ζαχίντ και την προοπτική δανεισμού του στον Παναθηναϊκό».

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο τις επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ και συγχρόνως, τη μη άρνηση του κυπριακού συλλόγου να συζητήσει για τον δανεισμό του Νορβηγού μέσου, απ΄την στιγμή που στο «τριφύλλι» δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ