aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Πρόκριση με το έτσι θέλω»

Πετρίδης: «Πρόκριση με το έτσι θέλω»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την πεποίθησή του πως ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να εκτοξευτεί την Τετάρτη το βράδυ για τέταρτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Goal» ο πρόεδρος του συλλόγου Πρόδρομος Πετρίδης.

Μάλιστα, όταν η κουβέντα πήγε προς την ενίσχυση, αφού είπε πως «υπάρχουν μετεγγραφικές εξελίξεις, αλλά ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κοπεγχάγη εννοείται ότι δεν μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε νέα βοήθεια», έριξε την ατάκα: «Άρα, όπως έχουν τα δεδομένα, αυτή η ομάδα θα περάσει με το έτσι και το θέλω».

Και μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό σας πως ο κ. Πετρίδης υποτιμά την πρωταθλήτρια Δανίας. Εξάλλου, αυτή κέρδισε προχθές βράδυ (1-0), οπότε αυτή είναι σε θέση ισχύος ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ.

«Θα πρέπει κάποιοι στον ΑΠΟΕΛ να αντιληφθούν με ποια μεγέθη ομάδων αγωνίζεται η ομάδα μας. Να μη νομίζουμε πως γίναμε ξαφνικά οι κυρίαρχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μόνο με στήριξη στην ομάδα και χωρίς γκρίνια, μουρμούρα μπορεί να πάει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ», ήταν το μήνυμά του.

Αφού παραδέχθηκε πως «μπορούσε για εμάς να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα του αγώνα στη Δανία, μπορούσε όμως να ήταν και χειρότερο», έδωσε το σύνθημα ενόψει του ματς της ερχόμενης Τετάρτης: «Πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στις δυνατότητες των παικτών.

Με τη δυναμική υποστήριξη του κόσμου που θα παίξει σημαντικό ρόλο, ελπίζουμε πως η ομάδα μας θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως ανταποκρίθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ. Θέλει ψυχραιμία, ηρεμία, αγωνιστική πειθαρχία και νομίζω ότι πάλι θα τα καταφέρουμε. Δεν παίζουμε με καμία ομάδα της σειράς. Να μην παρεξηγηθώ. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ