aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Πάντα τέτοιο καιρό δεν είμαστε φορμαρισμένοι»

Πετρίδης: «Πάντα τέτοιο καιρό δεν είμαστε φορμαρισμένοι»

«Καμπανάκι» κτύπησαν στον ΑΠΟΕΛ η ήττα από την Ντουντελάνζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η άσχημη εμφάνιση της ομάδας στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μιλώντας στα ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια του γεύματος που παραχώρησε η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, στην Ισπανία ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης ευχήθηκε όπως η ομάδα του δεν θα παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης αναγνώρισε την ανωτερότητα της Σεβίλλης της οποία χαρακτήρισε ως μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ισπανία, ενώ σημείωσε πως πάντα τέτοιο καιρό ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι φορμαρισμένος.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση

«Ερχόμενοι στο σημερινό παιχνίδι, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο. Αναγνωρίζουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου και ιδιαίτερα των ισπανικών ομάδων. Η Σεβίλλη είναι μια από τις δυνατότερες ομάδες στην Ισπανία, είναι η κάτοχος του συγκεκριμένου τροπαίου του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να δούμε μια αξιοπρεπή παρουσία από τον ΑΠΟΕΛ και ότι θέλει ας προκύψει.

Δεν ονειρευόμαστε για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Όμως δεν παύουμε από το να ελπίζουμε. Το μόνο που εύχομαι είναι να δούμε το καλό ΑΠΟΕΛ και όχι αυτό που είδαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντα τέτοιο καιρό δεν είμαστε φορμαρισμένοι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εύχομαι να απολαύσουμε το παιχνίδι απόψε και να έχουμε ένα τιμητικό αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ και για την Κύπρο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ