aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Πάμε για το 8ο συνεχόμενο. Ήρθαν δύο παίκτες στην Κύπρο σήμερα»

Πετρίδης: «Πάμε για το 8ο συνεχόμενο. Ήρθαν δύο παίκτες στην Κύπρο σήμερα»

Σύνθημα κατάκτησης του πρωταθλήματος έστειλε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Μιλώντας στην Cablenet λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Καρμιώτισσα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ ενισχύθηκε ποιοτικά και είναι σε θέση να διεκδικήσει τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ελπίζω για όλους καλή σεζόν υπό τις παράξενες συνθήκες. Αυτά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Μετά από αρκετά χρόνια κάναμε προετοιμασία στην Κύπρο. Δεν στερηθήκαμε σε κάτι. Όσον αφορά την ομάδα είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Κάναμε πολύ ποιοτικές μετεγγραφές σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία και απομένουν ακόμα 1-2 μετεγγραφές. Στόχος είναι το όγδοο συνεχόμενο και ελπίζω να αρχίσουμε θετικά το πρωτάθλημα και οι όμιλοι στην Ευρώπη».

Για τις μετεγγραφές που θα γίνουν: «Σήμερα ήρθαν δύο παίκτες στην Κύπρο. Ο Ατζίλι και ο Κάρλος Ντίας (σ.σ. ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος) και θα γίνουν άλλες 1-2 κινήσεις. Θα περάσουν από εξετάσεις και θα μείνουν σε περιορισμό, όπως προνοεί το πρωτόκολλο. Θα πάρουμε ακόμα δυο παίκτες. Έχουμε μικρή λίστα με βάση το τι θέλει ο προπονητής και αναλόγως θα πράξουμε. Δεν έχουμε εντοπίσει τους στόχους σε τελικό στάδιο, όμως υπάρχει το short list”. O ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Έχει ένα καλό, βαθύ ρόστερ. Υπάρχουν και οι νεαροί και δείχνουν να δικαιώνουν την επιλογή του προπονητή. Οι υπόλοιπες προσθήκες είναι για να είναι πιο ευέλικτο το ρόστερ, αν και εφόσον προκριθούμε στους ομίλους. Έχουμε πολλά παιχνίδια και θα χρειαστούν όλοι».

Για το μέλλον του Γένσεν: «Δεν υπήρξε τίποτε με τον Γένσεν. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην χαρακτηρίσω με άσχημη λέξη, που γράφονται, έτσι προέκυψε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς παίκτες. Μαζί με τον προπονητή θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι μέσα στους αρχηγούς».

Για το μέλλον των Γιάκολις, Λαφράνς και Σάβιτς: «Είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση και ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό και με τους ίδιους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ