aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: Ο σκάουτερ, οι Στάθης-Πιέρος και η καλύτερη εμφάνιση (δηλώσεις)

Πετρίδης: Ο σκάουτερ, οι Στάθης-Πιέρος και η καλύτερη εμφάνιση (δηλώσεις)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα στην εκπομπή της Cytavision για το Europa League. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων, εμφανώς χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα του, μίλησε για τα ακόλουθα.

Πως αισθάνεται: Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε πως δίκαια αγωνίζεται και διεκδικεί τους ευρωπαϊκούς ομιλους, είναι μία δεκαετία που ανταποκρίνεται επάξια. Με τέτοια εμφάνιση και υπέροχο κόσμο είναι κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο. Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός, όμως στην έδρα μας, αποδείχθηκε πως στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ. Τίποτα δεν έχει τελειώσε, χρειαζόμαστε 1 βαθμό για να περάσουμε. Ελπίζω να ανταποκριθούμε στα δύο τελευταία ματς.

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση: Θα συμφωνήσω. Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.  Με τις αλλαγές η ομάδα φρεσκαρίστηκε και είναι αυτό που δυστυχώς όλοι μας βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα. Ευτυχώς υπάρχει ένα μεγάλο ρόστερ και εκείνο που τους κρίνει είναι ο Κρίστιανσεν και δικαώνεται.

Για τον Αλωνεύτη: Όλοι βιάστηκαν να πουν ότι τον άφησε στο περιθώριο, εκείνος που τους προπονεί ειναι ο πιο κατάλληλος για να αποφασίσει. Και οι ίδιοι οι παίχτες δουλεύουν πιο σκληρά, η ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία του Γιαννιώτα που μπήκε ως αλλαγή. Αυτό είναι που βλέπει και κρίνει ο προπονητής, την ετοιμότητα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Για τον Σωτηρίου: Αν δείτε τον ΑΠΟΕΛ σήμερα άρχισε 3 Κύπριους. Επιθετικούς, ο Πιέρος δικαιώνεται καθημερινά, και εμάς που τον ανανεώσαμε, αλλά και τον εαυτό του. Η εξέλιξη του είναι σημαντική, ο ποδοσφαιριστής βελτιώνεται. Φέτος η ενδεκάδα ξεκινά με τον Πιέρο στην επίθεση και ελπίζω θα βελτιώνεται. Αν ρωτήσετε και τον ίδιο ο Ντε Καμάργκο τον συμβουλεύει και τον βοηθά πολύ. Είναι πολύ σημαντικό και τον βοηθά να βελτιώνεται. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Για τον σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ: Όπως πολύ καλά γνωρίζεται είμαστε σε διαβούλευση με τρεις σκάουτερ, οι δύο ήταν σήμερα στο γήπεδο και εντός της εβδομάδας θα καταλήξουμε στον εκλεκτό. Είναι πολύ σημαντικές οι προσθήκες του Χειμώνα γιατί το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να είναι έτοιμες για να ακολουθήσουμε την πορεία προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε κάποιες σημαντικές προσθήκες αν είναι δυνατό να γίνει από τον Ιανουάριο.

Καταληκτικά: Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που έσπρωξε τον ΑΠΟΕΛ στη μεγάλη νίκη που μας φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ