aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι - Καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ δεν θα το ανεχτούμε άλλο!»

Πετρίδης: «Ο κόμπος έφτασε στο χτένι – Καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ δεν θα το ανεχτούμε άλλο!»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους νικητές με 2-1. Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίων μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία και έκανε λόγο για καταπολέμηση του ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης:

«Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την τοποθέτηση, γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Τα δύο τελευταία χρόνια παρακολουθούμε αυτή την καταπολέμηση. Δεν θέλω να πω ότι είναι εσκεμμένο, όμως ούτε μπορώ να καταλάβω πως όλα τα εις βάρος μας εξετάζονται από το VAR και να υποδεικνύονται, ενώ τα υπέρ μας, που εκ των υστέρων όλοι τα κρίνουν ότι έπρεπε να δοθούν να μην δίνονται».

Υπήρξαν προηγούμενα παραδείγματα, δεν θέλω να κατονομάσω, αλλά και το σημερινό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν τεράστια λάθη από τον διαιτητή, αλλά και τεράστια λάθη από τον VAR. Δεν μπορούν να καταλογίζονται όλα τα εις βάρος μας, και τα υπέρ μας, που είναι ολοφάνερα, να μην εξετάζονται καν. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, δεν απειλώ, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ και θα διεκδικεί, με τον κόσμο του, όπως κάνει κάθε χρόνο, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Δεν φτάνει που δεν έχουμε ικανοποιητικό αριθμό διαιτητών και αυτοί που διαιτητεύουν κάνουν κάποιοι σοβαρότατα λάθη. Να καταλάβουν στην ομοσπονδία ότι οι ομάδες επενδύουν κι απαιτούν ίση μεταχείριση. Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς όλα τα εις βάρος μας αναδεικνύονται και τα υπέρ μας ούτε εξετάζονται. Κάνουμε εκεί που μας παίρνει τις παραστάσεις μας, τις κατηγορίες μας για να υπάρξει καλύτερη διαιτησία, όμως δεν εξαρτάται από εμάς αν θα βελτιωθεί αυτό ή όχι. Είναι καιρός κι εσείς να σχολιάζετε τα δίκαια από τα άδικα, δεν μπορεί συνεχώς ο ΑΠΟΕΛ να έχει αυτή την αντιμετώπιση εδώ και 1,5-2 χρόνια. Το είδαμε πέρσι, είπαμε ελπίζουμε φέτος να μην υπάρξουν, δυστυχώς τα ίδια».

Για το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να δίνονται στη δημοσιότητα οι διάλογοι του VAR: «Είναι αίτημα που κάναμε από την αρχή της σεζόν, ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας είπε ότι θα αξιολογηθεί από την εκτελεστική της ΚΟΠ αν οι ομάδες που θέλουν να ακούν τους διαλόγους από τα παιχνίδια τους, να είναι εφικτό. Την περασμένη αγωνιστική είχαμε ολοκάθαρο πέναλτι και ούτε καν κάλεσε τον διαιτητή να πάει στo VAR. Φυσικά έπρεπε να το δει και ο διαιτητής. Σήμερα ήταν κάτι πολύ διαφορετικό. Είναι και η κάθοδος ξένων διαιτητών αίτημα μας,  ελπίζω να γίνει εφικτό. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι ομάδες επένδυσαν, δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Δεν ορίστηκε συνάντηση με τον κ.Μάζιτς παρότι το ζητήσαμε από το πρώτο παιχνίδι στην Πάφο όπου κι εκεί υπήρξαν πράγματα και θαύματα. Αναμένουμε τη συνάντηση αλλά δεν είναι μόνο η συνάντηση, είναι να βρεθούν οι λύσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ