aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ η πιο γνωστή κυπριακή ομάδα στην Ευρώπη»

Πετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ η πιο γνωστή κυπριακή ομάδα στην Ευρώπη»

Γραπτή δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας με την εταιρεία Stoiximan, παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης. Χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ως το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό brand name της χώρας μας, αλλά και ως την πιο γνωστή κυπριακή ομάδα σε όλη την Ευρώπη.

Η γραπτή δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη:

«Καλωσορίζουμε την Stoiximan ως τον νέο μας Μεγάλο Χορηγό. Η συνεργασία μας σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης που ευελπιστούμε ότι θα είναι μακρά και προσοδοφόρα και για τα δύο μέρη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό brand name στο εγχώριο Ποδόσφαιρο και η πιο γνωστή κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Stoiximan αποδεικνύει ότι είναι επίσης μια στοιχηματική εταιρεία πρωταθλητισμού και είμαι βέβαιος ότι η κοινή μας φιλοσοφία, θα προσφέρει οφέλη τόσο στον ΑΠΟΕΛ μέσω της χορηγίας όσο και στην Stoiximan μέσα από την προβολή που θα της προσφέρουμε τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ