aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Μέχρι αύριο για Σάβιτς, ήρθα για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις»

Πετρίδης: «Μέχρι αύριο για Σάβιτς, ήρθα για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Αυστρίας, όπου οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα παρακολουθήσει και το φιλικό κόντρα στη Ριέκα.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Πετρίδη για προετοιμασία και Τραμετσάνι-Τέτι

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την συνεργασία με την Cablenet: «Να δούμε τη συνεργασία μας και την αρχή μας αυτής της πλατφόρμας, είναι πολύ σημαντική και θέλω να συγχαρώ για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την περίοδο των διαπραγματεύσεων. Ελπίζω να απόδοση και να φέρει γούρι. Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με τα χρώματα της εταιρείας, τιμώμενη τη συνεργασία μας».

Για τις μετεγγραφές: «Όντως ναι έχουμε κάνει και έγκαιρα και ποιοτικά μετεγγραφές. Τώρα είναι η σειρά των παικτών να βάλουν κάτω τις δυνατότητες τους».

Διαβάστε επίσης: Τραγικό λάθος του Γιάκολις, δεν πρόλαβε ο Μπέλετς

Για την προετοιμασία: «Θέλω να ευχαριστώ τους παίκτες και τους προπονητές. Έχω πληροφορηθεί για τα πάντα, μπορώ να πω πως έχει γίνει μια δυνατή προετοιμασία. Μιλώντας με τον Τραμετσάνι και τον τεχνικό διευθυντή, είναι υπέρ ευχαριστημένος με τους παίκτες. Δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, μόνο με τον Σόουζα και τον Άλεφ που θα ξεπεραστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όλα τα άλλα έχουν κυλήσει ομαλά. Είναι κρίμα που ο κόσμος δυστυχώς συζητά και δημιουργεί θέματα. Τα πάνω και τα κάτω όλοι τα έχουμε. Είναι μια πολύ σκληρή προετοιμασία, έχουν να πουν πως δεν έχουν ξαναπεράσει τέτοια προετοιμασία. Ήρθα να παρακολουθήσω από κοντά τις τελευταίες μέρες, είναι ο καιρός να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο. Θα πρέπει ο προπονητής να αποχωριστεί κάποιους παίκτες. Έχω πει ότι όλα έχουν κυλήσει ομαλά. Οι νέοι παίκτες είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Μένει να παρουσιαστούμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ο κόσμος περιμένει να δει κάποια πράγματα, είναι φιλικά και μόνο δύο 90λεπτα».

Αν θα κρίνει η Ευρώπη τον προγραμματισμό και τον Σάβιτς: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σάβιτς, είχαμε θέσει από την αρχή της οργάνωσης πως θα θέλαμε έναν αμυντικό. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε μέχρι αύριο το βράδυ θα έχουμε κατάληξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ