aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Κατακρίθηκα, αλλά τώρα έρχονται όλοι στη γραμμή που είπα»

Πετρίδης: «Κατακρίθηκα, αλλά τώρα έρχονται όλοι στη γραμμή που είπα»

Αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν και «καίνε» τους «γαλαζοκίτρινους».

Μεταξύ άλλων, ο διοικητικός ηγέτης των περσινών πρωταθλητών, επανέλαβε τη θέση της ομάδας πως προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον αγωνιστικό χώρο, όμως εάν δεν υπάρξει ύφεση της πανδημίας του κορωνοϊού πιθανόν να κληθούν να πάρουν σκληρές αποφάσεις για την κατάληξη της φετινής αγωνιστικού περιόδου.

«Μίλησα στο ραδιόφωνό σας (σ.σ. Active 107.4 & 102.5) και κατακρίθηκα όταν είπα για το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος και μετά από τέσσερις εβδομάδες έρχονται όλοι στη γραμμή που είπα εγώ τότε, αν φυσικά δεν είναι εφικτό να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Η θέση του ΑΠΟΕΛ παραμένει η ίδια, να κριθούν όλα στο γήπεδο. Παρόλο που σήμερα τα πράγματα διαφοροποιούνται με άλλες ημερομηνίες και αυτό προκαλεί τεράστια προβλήματα όχι μόνο στον ΑΠΟΕΛ, σε όλες τις ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού. Φυσικά πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με την πανδημία. Να επανέλθουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, αλλά πιστεύω ότι θα πάει μέχρι τον Μάη για να υπάρξει ύφεση του ιού. Πιθανόν να αναγκαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Ή θα τερματίσουμε το πρωτάθλημα τέλος Απριλίου ή θα πάρουμε απόφαση να ολοκληρωθεί στο γήπεδο, όποτε και αν αυτό είναι εφικτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Διαβάστε επίσης: 

  1. Πετρίδης: «Ζημιά €1.500.000, με μείωση 60% τέρμα τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια»
  2. Πετρίδης: «Να μην υπάρξει πρωταθλητής, όμως αν το θεωρούν άδικο…»
  3. Πετρίδης στο «Goal.com.cy»: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του!»
  4. «”Σύνδεσμος” Αλ-Τάαμαρι και Τραπεζούντα για μετεγγραφή από τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ