aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν»

Πετρίδης: «Κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν»

Στον Active μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μάριο Μπέιν, χαρακτηρίζοντας αυτή του την απόφαση ως την πιο «τολμηρή που πήρε σαν πρόεδρος της ομάδας». Επιπλέον, μίλησε και για την κριτική που δέχθηκε από τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

Πετρίδης στον Active: Το γηπεδικό, οι επόμενες μετεγγραφές, ο Δώνης και ο Μπέιν

Αναλυτικά: «Μεγάλο κεφάλαιο είναι και η διαχείριση της ομάδας που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και μελλοντικά που θα έχει σαν στόχο και την βιωσιμότητα της ομάδας αλλά και για να συνεχίσει να μεγαλουργεί ακόμα περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ. Είναι μια δέσμευση, μια υπόσχεση που δίνουμε παρόλο που κάποιοι βιάστηκαν να μας κρίνουν, όμως αυτή η διοίκηση με τόλμη, σοβαρότητα, αλλά και αποφασιστικότητα πήρε την σωστή απόφαση. Διορθώσαμε κάτι που έπρεπε να διορθωθεί άμεσα και το αποτέλεσμα στην Πράγα μας δικαιώνει».

«Από την ερχόμενη βδομάδα αρχίζει η διαδικασία…»

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια τολμηρή απόφαση και ίσως η πιο τολμηρή απόφαση που έχω πάρει σαν πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στην τελευταία μου θητεία σαν πρόεδρος. Ήταν ανάμεσα στο πρώτο παιχνίδι αλλά και στον επαναληπτικό εκεί όπου κρίνονταν, ας μην κρυβόμαστε η βιωσιμότητα του ΑΠΟΕΛ στην φετινή χρόνια τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι και πήραμε την απόφαση με όλη την δυναμική που έχουμε σαν διοίκηση, και καταφέραμε να διορθώσουμε μια λανθασμένη απόφαση που όταν όμως την παίρναμε πιστεύαμε πως ήταν σωστή. Πολύ σύντομα όμως αποδείχτηκε πως έπρεπε να γίνει η αλλαγή.

«Kάθε 30 δευτερόλεπτα κοιτούσαμε το ρολόι…»

Την κάναμε αυτή την αλλαγή και επειδή κατηγορούμαστε για αυτές τις συχνές αλλαγές προπονητών νομίζω πως καμιά αλλαγή που κάναμε στη θέση του προπονητή δεν πέσαμε έξω και δεν βγήκαμε λάθος. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε αυτές τις αλλαγές αλλά εμείς ζούμε από κοντά και ξέρουμε τι γίνετε και αυτή την φορά μας δικαιώνει η απόφαση μας με το αποτέλεσμα που έχουμε.  Αυτό το λέω γιατί πρέπει κάποιοι να μας έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη και να ξέρουν όλοι πως δουλεύουμε 24 ώρες την ημέρα κάθε μέρα της εβδομάδας και του μήνα αλλά και του χρόνου για το καλό του ΑΠΟΕΛ και μόνο για να μεγαλουργεί η ομάδα μας και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ