aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετρίδης: «Κανείς δεν ξέρει τι περνούσαμε με τον Ντε Βινσέντι»

Πετρίδης: «Κανείς δεν ξέρει τι περνούσαμε με τον Ντε Βινσέντι»

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή Replay του ANT1 και η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στην ομάδα. Δείτε τι είπε για την περίπτωση του Ματέους Πιατκόφσκι και Τόμας ντε Βινσέντι.

Για τα παράπονα Πιατκόφσκι: Εγώ προκαλώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ να επισκέπτεται κάθε μέρα τον Αρχάγγελο να βλέπει που, πότε, πως και τι προσφέρεται στον κ. Πιατκόφσκι. Πληρωμένος μέχρι το τελευταίο σεντ. Δεν ξέρω γιατί εξέφρασε παράπονα. Αν ήταν παίκτης που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο θα έπρεπε να πάρει την αποζημίωση που το προσφέραμε πολλές φορές και να πάει να παίξει ποδόσφαιρο.

Για τον Ντε Βινσέντι: Εγώ είμαι της πολιτικής να μην δίνω ποδοσφαιριστές. Έδωσα τον Ντε Βινσέντι γιατί έχει αρκετό καιρό που μας ταλαιπωρεί και ήθελε να φύγει. Κανένας δεν ξέρει τα πόσα περνούσαμε στον Αρχάγγελο. Όμως μας απόδιδε ο παίκτης, μας έβαλε ομίλους και μας πήρε πρωταθλήματα. Πήραμε αρκετά καλά λεφτά άσχετα με την συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ